Siden opdateres løbende

 • Susan schwartz

  Foredrag

  Kl. 11 - 11.50

  ”Stress og Skavanker skabes af Tanker.”
  Stress er nu udnævnt til at være en ny, stor folkesygdom.
  Hvad kan du gøre for at undgå den eller måske komme ud af den, komme op igen. Blive mere Hel og stærkere. Genfinde glæde og livsenergi.
  Jeg vil fortælle om mine erfaringer som behandler af personer med stress i snart 20 år og egne oplevelser.
  Så km og hør mit bud på hvad du kan gøre for at undgå stress eller måske endda bryde fri af stress.

 • Mette Willum

  Foredrag

  Kl. 12 - 12.50

  "Følelser - hvad skal vi med dem? "
  Lær at elske alle dine følelser og bliv bedre til at være i dem"
  Det lille barn fra 0-3 år lærer kun med følelserne og kopierer dermed de tydelige voksne der er omkring den. Jeg vil fortælle lidt om hvorfor det derfor er så vigtigt at vi begynder at mærke efter hvordan vi har det og at begynde at forstå de mønstre som vi ofte laver som holder vores sjæl og inderste drømme nede. Jeg vil fortælle om min egen vej til at være glad for alle mine følelser, også de "dårlige" og fortælle hvordan de har hjulpet mig til at være taknemmelig for der hvor jeg er i livet lige nu.

 • Anna Lene Sørensen

  Kl. 13 - 13.50

  Meditation og intro til æteriske olier fra doTERRA

  Christa B. Frederiksen fra Stjerneenergi vil lave en guidet meditation, hvor du på egen krop vil mærke, hvilken kraftfuld støtte og balancering de æteriske olier fra doTERRA har for helheden i krop og sind. Du vil gennem meditationen opleve, hvordan olierne kan skabe fokus, klarhed og give en rolig fornemmelse i hele kroppen med fokus på dig og din indre energi.

  Efter meditationen vil Christa kort gennemgå de æteriske olier fra husapoteket, som er et kit specielt sammensat til at hjælpe og give støtte i ethvert hjem.

  Du vil dufte, smage og høre, hvordan olierne kan bruges i dagligdagen samt hvilke fantastiske egenskaber de har. Olierne kan støtte i fysiske, psykiske og spirituelle processer.

  Æteriske olier fra doTERRA er de fineste, reneste og mest gennemtestede olier, der findes på markedet. Olierne fremstilles af højeste standard og kvalitet for at opnå den højeste mulige medicinske og terapeutiske effekt.

  Besøg os på stand nr. 12 ved Anna Lene – æteriske olier fra doTERRA.

 • Lisbeth Lange

  Foredrag

  Kl. 14 - 14.50

  Clairvoyante beskeder og afdødekontakt blandt de fremmødte