Et blik ind i den flotte hal, hvor det bliver muligt at booke en stand

INSPIRATIONS MESSE

 

Alternativ  Helse og behandling

lørdag d. 24 og søndag d. 25. februar. 

Hjertelig velkommen til messen i Korsør –

Storebælts Hallen Teilmanns Alle 12, 4220 Korsør.

 

 D. 24.-25. februar 2018

 

 

Vi udvider konceptet og ændrer navn fra Alternativ Helse messe til ”Inspirations Messe” og tilbyder dermed alle,  som kunne have lyst til at deltage på messen. Der er allerede meget spændende alternative behandlere og udstillere med helse produkter, som deltager, og som synes det er spændende med mangfoldighed!

 Så har du et produkt, eller et virke som du går- eller kunne tænke dig, at gå på messe med, så er du hjertelig velkommen – ja messen kunne ændre navn i ”undertitlen” efterhånden som flere melder sig til.

 Er du kunstner, sælger du slik, udbyder du kurser, og rejser, er du designer, sælger du brugskunst, har du med økologiske varer at gøre, osv osv så kom og deltag på messen med de overkommelige stand leje priser og vær med til at inspirere alle som måtte komme forbi din stand.

 

Her lægger vi vægt på det positive, det nærende, og det nærværende for alle, både udstillere, behandlere og besøgende. Hjerte

 Stand oversigt forefindes nu længere nede på siden - her har du mulighed for at vælge din egen placering Hjerte

 Vi fejrer det nye koncept med 20 % rabat på stand lejen helt op til messe start.

Priser på stand leje er stadig de samme dog  nu incl. moms:

5m2 = 2x2,5m.: 1260 kr. –  6m2 = 2x3m.:  1420 kr. – 9m2 = 3x3m.: 1820 kr. -  12m2 = 3x4m.:1980 kr. – 

 

Ved tilmelding, tilsendes en faktura samt en kontrakt med skema til at udfylde vedr borde, stole, ønsket om foredrag, ønsket om forplejning osv.
 
Borde, stole og skillevægge er inkluderet i stand lejen.

Inden messen starter, får alle udstillere/behandlere en invitation, til at komme og se lokalerne, samt mulighed for at mødes med - og hilse på hinanden .              

 Der bliver mulighed for at udskrive plakat, samt kommer der et link til udskrivning af fribilletter.

 Alle deltagere vil løbende blive opdateret med info mails, så alle føler sig trygge, og ingen er i tvivl om noget ved messens start.

 

Storebæltshallen ligger meget centalt midt i Korsør by, og med attraktive muligheder for Parkering, både for udstillere og besøgende. Mere udførligt om dette, mere praktisk info samt standtegning følger snarest .

 Ved at klikke på følgende link  kommer du til en oversigt over parkeringsmuligheder ved Storebæltshallen:

https://goo.gl/maps/dJhkjJFTgL52

Der er gratis parkering alle steder. Ved Gasværksvej - med p-pladserne lige ved Storebæltshallen - er der meget attraktive muligheder for af- og pålæsning i forb. med opsætning- samt nedtag af stande

OPSLAG_-_Korsør_messen_2018 (2)

Download opslag til klinikken, butikken og hvor der i øvrigt gives tilladelse ! Venligst spørg, når du hænger op rundt omkring! Nogle ønsker ikke ophæng, andre er underlagt regler omkring dette!

Flyer_-_Helse_Messe_Korsør

Download flyer. Venligst spørg, når du lægger dem ud rundt omkring! Nogle ønsker ikke flyers liggende, andre er underlagt regler omkring dette!

FRIBILLET_TIL_-_Korsør_messen

Download fribilletter til messen. Del ud til venner og familie.
Hent endelig så mange du ønsker.